Gabriel Maga și Cosmin Tudoran lansează un nou single, “Doamna dirigintă”

Gabriel Maga și Cosmin Tudoran lansează un nou single, “Doamna dirigintă”
gazduire web create web design

Gabriel Maga (trupa Vunk) şi Cosmin Tudoran (ex-Cassa Loco) lansează un nou single “Doamna dirigintă”, chiar în ziua în care începe un nou an școlar.

 

 
Gabriel Maga (trupa Vunk) şi Cosmin Tudoran (ex-Cassa Loco) lansează un nou single “Doamna dirigintă”, chiar în ziua în care începe un nou an școlar!

Cu toții am avut la un moment dat o pasiune pentru o profesoară mai aproape de vârsta noastră, care ne-a impus ulterior un model feminin în viață. Noi am adus, cu ocazia începerii anului școlar, un omagiu dedicat acestei amintiri care le stârnește nostalgia în fiecare început de toamnă”, au spus Maga și Tudoran.

Maga recunoaște că a fost îndrăgostit lulea de diriginta lui din clasa XI-a, iar Tudoran mărturisește că tot corpul didactic feminin din liceu era îndrăgostit de el!

Maga&Tudoran este un proiect “foarte ne-serios”, şi îşi propune piese cu mesaj ironic sau „tongue-in-cheek”, cei doi membri considerându-l supapa necesară muzicii româneşti, care “musteşte de suferinţă încrâncenată”, după cum declară chiar cei doi artişti.

Puteţi asculta aici single-ul Maga&Tudoran – “Doamna dirigintă”, lansat împreună împreună cu MediaPro Music:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *