Fotbalista Ioana Bortan se întoarce, ea a semnat din nou cu “U” Olimpia Cluj

Fotbalista Ioana Bortan se întoarce, ea a semnat din nou cu “U” Olimpia Cluj
gazduire web create web design

Jucătoarea de fotbal Ioana Bortan şi-a încheiat aventura din Finlanda, la Kuopion Palloseura (KuPS), şi s-a întors la “U” Olimpia Cluj, echipă pentru care a jucat timp de zece sezoane.

 

Ioana Bortan s-a transferat la KuPS în luna iunie a acestui an, dar şi-a întrerupt colaborarea cu formaţia din prima ligă finlandeză.

Jucătoarea în vârstă de 31 de ani a semnat un contract valabil doi ani cu multipla campioană a României.

„Mi-am îndeplinit visul de a juca la o echipă în străinătate. A fost o experienţa plăcută din care am învăţat multe şi sunt recunoscătoare. Acum m-am întors acasă, la echipa mea (“U” Olimpia) şi îmi doresc să-mi ajut colegele să câştigăm noi trofee”, a spus Ioana Bortan, potrivit paginii oficiale de Facebook a Universităţii Olimpia Cluj.

Antrenorul Iulian Szekely s-a declarat bucuros de revenirea Ioanei la Olimpia Cluj şi consideră că lotul pe care îl are la dispoziţie este unul de excepţie.

„Avem nevoie de jucătoare cu experienţă şi s-a văzut acest lucru inclusiv anul acesta în partidele internaţionale. Mă bucură revenirea Ioanei alături de noi. Ea va fi cu siguranţă plusul nostru în jocurile din play-off. Jucătoarele tinere au acum modele de la care sa înveţe şi în jurul cărora pot să se dezvolte din punct de vedere fotbalistic. Lotul actual este unul de excepţie, cu venirea Ioanei suntem mai puternici şi sunt convins că anul 2021 va fi unul cu rezonanţă şi pe plan European”, a spus Iulian Szekely.

Ioana Bortan a debutat în prima ligă din România în 2008, la Clujana, urmând apoi 10 sezoane la “U” Olimpia Cluj, alături de care a câştigat nouă titluri de campioană. În 2016, Ioana a fost desemnată cea mai bună jucătoare de fotbal din România.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *