Fostele colege din trupa Pops i-au facut o surpriza muzicala Minolei

Fostele colege din trupa Pops i-au facut o surpriza muzicala Minolei
gazduire web create web design

Chiar daca Pops, trupa care le-a adus celebritatea, s-a destramat, cele patru foste membre sunt inca prietene foarte bune! Astfel, Diana, Tina si Aylin i-au facut saptamana trecuta o surpriza de proportii Minolei.

 

 
Chiar daca Pops, trupa care le-a adus celebritatea, s-a destramat, cele patru foste membre sunt inca prietene foarte bune! Astfel, Diana, Tina si Aylin i-au facut saptamana trecuta o surpriza de proportii Minolei!

Cele trei artiste s-au filmat cantand refrenul primul single solo al Minolei, “Fly, fly, fly”. Rezultatul: 40 de secunde de bucurie si buna dispozitie, pe care le puteti urmari aici:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

M-am bucurat foarte mult de sustinerea fetelor si a fost distractiv sa ne reunim, chiar numai pentru putin timp si virtual. Au mai existat momente adhoc dupa destramarea trupei in care am cantat impreuna, si de fiecare data mi-a facut mare placere. Fetele au intrat in calatoria ‘Fly, fly, fly’ cu bucurie si s-a vazut si auzit asta! Ni s-a spus de multe ori sa ne reunim, asa ca ne-am distrat, ne-am filmat si iata-ne!”, a explicat Minola.

“‘Fly, fly, fly’ este o piesa luminoasa si dulce ca Minola, o melodie care ii oglindeste spiritul delicat si jucaus. Minola isi scrie singura versurile si muzica si o face foarte bine. Am acces la sertarul ei cu note si stiu ce giuvaiere ascunde! Ma bucur mult ca a ales din nou muzica, de fapt cred ca muzica a ales-o pe ea acum ceva timp”, a marturisit Tina.

Ii tin pumnii dragei noastre Minola. Mi-a placut foarte mult ideea acestui filmulet, cu atat mai mult cu cat ne-a readus impreuna”, a spus Aylin.

Ma bucur ca Minola a revenit pe scena, iar primul ei single imi place foarte mult. In momentul in care asculti ‘Fly, fly, fly’, te molipsesti de energia pozitiva pe care ti-o transmite melodia”, a spus si Diana.

Single-ul “Fly, fly, fly”, lansat alaturi de MediaPro Music la inceputul anului, este compus de Minola, impreuna cu echipa Tommo Production. “Mesajul piesei este unul pozitiv si simplu: nu exista limite atunci cand exista pasiune. Fiecare dintre noi are o pasiune si fara pasiune nu cred ca se poate trai. Daca inca nu ai descoperit ce te pasioneaza, trebuie sa cauti acest lucru fara oprire”, a mai adaugat artista.

Fly, fly, fly” beneficiaza de un sound inedit, perfect pentru timbrul vocal special al tinerei artiste, dar si de un video art fresh si colorat, realizat de o echipa foarte creativa: Codrin Roibu – Artwork & Concept art, Iankoo Moraru – foto – video si Ironic – productie video.

Puteti urmari aici video art-ul Minola – “Fly, fly, fly”:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *