Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Forţele militare din SUA au început distribuţia vaccinului anti-COVID-19, dezvoltat de Moderna

Forţele militare din SUA au început distribuţia vaccinului anti-COVID-19, dezvoltat de Moderna
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Compania Moderna a început să distribuie vaccinul împotriva COVID-19 cu ajutorul camioanelor militare. Autorităţile de reglementare au raportat la începutul acestei săptămâni că vaccinul Moderna a fost sigur şi eficient în 94% din cazuri. În decursul zilei de duminică, vaccinul va ajunge în peste 3.700 de locaţii din Statele Unite.

 

Compania Moderna a început să distribuie vaccinul împotriva COVID-19, cu ajutorul camioanelor militare. În decursul zilei de duminică, vaccinul va ajunge în peste 3.700 de locaţii din Statele Unite, conform declaraţiilor generalului Gustave Perna.

Vaccinul celor de la Moderna este al doilea vaccin care a fost aprobat în SUA şi va fi distribuit, mai întâi, luni, pentru cei care lucrează în sistemul medical.

Un comitet consultativ al FDA a votat joi cu 20-0 şi o abţinere că beneficiile vaccinului Moderna au depăşit riscurile, iar vineri a fost dată autorizarea oficială.

Autorităţile de reglementare au raportat la începutul acestei săptămâni că vaccinul Moderna a fost sigur şi eficient în 94% din cazuri.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a anunţat pe Twitter cu câteva ore înainte de anunţul oficial, că vaccinul a fost „aprobat cu un vot covârşitor” şi distribuţia va „începe imediat”.

 

 

 

Sursa

administrator

  Related Articles

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *