FIFA a vândut 1,8 milioane de bilete pentru Cupa Mondială din Qatar

FIFA a vândut 1,8 milioane de bilete pentru Cupa Mondială din Qatar
gazduire web create web design

Organizatorii au vândut 1,8 milioane de bilete pentru Cupa Mondială din acest an din Qatar, a anunţat miercuri FIFA, organismul de conducere al fotbalului mondial, înaintea următoarei runde de vânzare a biletelor, care va începe pe 5 iulie.

 

 

 
Există o categorie specială de bilete disponibile doar pentru rezidenţii ţării gazdă, Qatar, iar fanii din statul arab din Golf au cumpărat cel mai mare număr de bilete, a precizat FIFA.

În afară de Qatar, principalele ţări în care fanii au cumpărat bilete sunt Canada, Anglia, Franţa, Germania, India, Arabia Saudită, Spania, Emiratele Arabe Unite şi Statele Unite, a precizat FIFA într-un comunicat de presă.

FIFA se aşteaptă să ofere un total de 3 milioane de bilete pentru meciuri în timpul turneului de 28 de zile, care va începe la 21 noiembrie, a declarat un purtător de cuvânt.

Calificările pentru Cupa Mondială s-au încheiat, iar toate cele 32 de locuri disponibile pentru turneu au fost asigurate.

Următoarea rundă de vânzări va rămâne deschisă până la 16 august, iar biletele vor fi confirmate în momentul plăţii, pe baza principiului „primul venit, primul servit”. Cea mai recentă fază de vânzare a biletelor, o tragere la sorţi, s-a încheiat la sfârşitul lunii aprilie.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *