Ferrari are un nou hibrid. Modelul atinge 100 km/h în 2.9 secunde şi va intra în competiţie directă cu Porsche Taycan şi McLaren Artura

Ferrari are un nou hibrid. Modelul atinge 100 km/h în 2.9 secunde şi va intra în competiţie directă cu Porsche Taycan şi McLaren Artura
gazduire web create web design

Ferrari a prezentat o nouă maşină sport hibrid plug-in, 296 GTB. Are un motor de şase cilindri în V, cuplat cu un motor electric de 122 de KW. Ferrari 296 GTB intră în competiţie cu Porsche Taycan şi McLaren Artura.

 

 
Ferrari apasă tot mai puternic pe acceleraţia în drumul spre un viitor cu maşini electrice. Momentan, scoate doar modele hibrid. Ultimul se numeşte 296 GTB.

Ferrari este în perioada de tranziţie către era electrică. Iar modelul 296 GTB este un hibrid plug-in capabil să producă 830 de cai putere. Are nevoie de doar 2.9 secunde să prindă 100km pe oră iar viteza maximă este de 330 de kilometri pe oră. Pentru că este un model hibrid, are şi un acumulator cu autonomie de 25 de kilometri. Şeful Ferrari a explicat şi denumirea modelului.

ENRICO GALLIERA – Director Marketing Ferrari: Această maşină este numită Ferrari 296 GTB. Numărul 29 vine de la cilindreea unitară, 2.900. Iar 6 vine de la motorul V6. Este prima dată când folosim un motor V6 hibrid pe o maşină, o maşină care circulă pe şosele cu logo-ul Ferrari.

296 GTB are rivali puternici pe piaţă: Porsche Taycan şi McLaren Artura. Momentan nu a fost anunţat preţul final, dar acesta se va apropia de 300 de mii de dolari.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *