Feli cântă despre o „Dragoste nebună”

Feli cântă despre o „Dragoste nebună”
gazduire web create web design

Feli lansează „Dragoste nebună”, o piesă despre parcursul imprevizibil al unei poveşti de iubire în care se amestecă amăgirile cu dezamăgirile, orgoliul cu iertarea şi sentimentele cu realitatea.

 

 

 
„Tu, dragoste nebună, ce-ai lăsat în urmă, doar dezamăgire şi-amintiri/Dragoste nebună, fulgere şi tună, dar din când în când ne mai şi iubim” spun parte din filele amare, scrise uneori cu litere dulci ale poveştii din „Dragoste nebună” cântată de Feli.

„Piesa a apărut în aceeaşi tabără de creaţie ca şi piesa Flori de argint, când,  împreună cu parte din colegii mei de la HaHaHa Production, am simţit mult, am compus intens şi am cântat non-stop despre tot felul de iubiri. „Dragoste nebună” poate fi povestea oricărei relaţii de cuplu, care se lasă invadată de comoditate, contradicţii şi de ispite şi care, dacă nu se dovedeşte a fi puternică şi sinceră, dispare.”, povesteşte Feli despre piesa nouă ce poartă ştampila sensibilităţii şi a vocii ei unice.

Co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music, cu muzica semnată de Feli, Miruna Iova, Gabriel Stănoiu şi Şerban Cazan, versurile scrise de Feli şi Miruna Iova şi producţia făcută de Şerban Cazan şi Gabriel Stănoiu, „Dragoste nebună” scoate la iveală, în videoclipul său, regizat de SAN, mai multe faţete savuroase ale femeii Feli care se arată atât cu bijudiuri şi pijamale roz, cât şi cu look glamour, plin de paiete lângă un pahar de şampanie.

 

GALERIE FOTO :

 

 

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *