Federaţia Română de Fotbal, parteneră în trei noi proiecte europene

Federaţia Română de Fotbal, parteneră în trei noi proiecte europene
gazduire web create web design

În urma comunicării de către Comisia Europeană a rezultatelor evaluării cererilor de finanţare depuse în primăvara acestui an în cadrul programului Erasmus Plus, Federaţia Română de Fotbal se află printre câştigători, cu trei proiecte, informează frf.ro.

 

 

 
Proiectul Free Kicks, derulat sub coordonarea Universităţii Sant Anna din Pisa, împreună cu FRF, patru cluburi de fotbal din Spania, Portugalia şi Suedia şi a unei firme britanice specializate în management sportiv, este dedicat sprijinirii organizaţiilor sportive în atingerea indicatorilor de mediu ai Uniunii Europene pentru anul 2030.

Proiectul va dura 30 de luni şi vine în continuarea iniţiativelor de succes, la care FRF a fost partener: TACKLE şi GOALS.

Proiectul IPREVENT, derulat sub coordonarea Federaţiei de Fotbal din Lituania, în parteneriat cu FRF şi două universităţi din Spania şi Italia, precum şi două organizaţii specializate în promovarea inovaţiei în sport, este dedicat prevenţiei accidentărilor în fotbal a tinerilor jucători, prin utilizarea de tehnici şi instrumente inovative. Durata proiectului este de 3 ani.

Proiectul SCALE, derulat sub coordonarea Federaţiei de Fotbal din Malta, la care FRF este partener alături de federaţiile din Azerbaidjan şi Republica Moldova, precum şi cu Liga Profesionistă de Fotbal din Italia, este dedicat combaterii abandonului şcolar prin activităţi combinate educativ-fotbalistice. Durata proiectului este de 3 ani.

„Federaţia Română de Fotbal este una dintre cele mai active federaţii naţionale de fotbal, în ce priveşte implementarea de proiecte europene, în domenii precum: combaterea radicalizării tinerilor, promovarea integrării sociale (inclusiv a refugiaţilor), voluntariat, educaţie, bună guvernanţă şi mediu, cu aproximativ 20 de proiecte finalizate sau în curs, începând cu anul 2014.”, scrie frf.ro.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *