Febra Bitcoin. Tranzacţiile cu criptomonede, mai accesibile pentru români

Febra Bitcoin. Tranzacţiile cu criptomonede, mai accesibile pentru români
gazduire web create web design

Tot mai mulţi români aleg să realizeze tranzacţii cu monede virtuale. Marius Morra are o companie în Craiova care a făcut tranzacţii de peste 50 milioane de lei. Câştigurile din criptomonede trebuie declarate Fiscului şi impozitate. Pentru câştigurile din criptomonede se datorează impozit pe venit, în cotă de 10%.

 

 
Când pasiunea pentru criptomonede ajunge la următorul nivel, se pun bazele unei companii care îmbină o bancă şi o casă de schimb. Este cazul lui Marius Morra, CEO-ul unei firme care are peste 20 de mii de clienţi şi care a depăşit până acum pragul de 50 de milioane la tranzacţii.

„Se activează scannerul pe tabletă şi acum alegi QR-ul tabletei. Noi generăm PDF-ul de tranzacţie, confirmăm că toţi paşii s-au făcut şi s-au trimis fondurile. Asta e tot. Durează maximum două minute o tranzacţie”, explică Marius Morra.
 
„Am creat platforma noastră, adaptată în special pentru casele de schimb valutar, dar merge acest sistem către o gamă destul de variată de parteneri. Un sistem prin care ei pot să vândă şi să cumpere cu cash prin intermediul platformei noastre”, adaugă el.

Antreprenorul craiovean îşi spune povestea de succes joi seara, la ŞTIU, pe Aleph News. 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *