FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi şi-au aflat adversarele din turul secund preliminar al Conference League

FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi şi-au aflat adversarele din turul secund preliminar al Conference League
gazduire web create web design

Tragerea la sorţi pentru turul doi preliminar din UEFA Conference League, a avut loc miercuri la Nyon, cu FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi Sfântu Gheorghe aflate în urne. Cele trei echipe şi-au aflat adversarele pentru meciurile programate pe 21 şi 28 iulie.

 

 

 
Astfel, în urma tragerii la sorţi FCSB va întâlni învingătoarei dublei manşe dintre Saburtalo (Georgia) şi Partizani (Albania), echipe ce se vor confrunta în primul tur. Partida tur se va disputa în deplasare, urmând ca returul să se joace în România.

Universitatea Craiova va disputa dubla manşă de calificare în turul 3 în compania echipei albaneze Vllaznia, cu manşa tur în Albania şi returul la Craiova.

Covăsnenii de la Sepsi Sfântu Gheorghe o vor înfrunta în turul doi pe învingătoarea din întâlnirea din primul tur, dintre Olimpija Ljubljana (Slovenia) şi Differdange 03 (Luxemburg). De data aceasta, în urma tragerii la sorţi, Sepsi va juca meciul tur la Sfântu Gheorghe.

Tragerea la sorţi a decis şi soarta echipelor învinse în primul tur preliminar al UEFA Champions League. Dacă nu va trece de primul tur preliminar, de FC Pyunik Yerevan, CFR Cluj va intra în turul doi preliminar din Conference League, unde va întâlni o altă formaţie ce va fi învinsă în turul 1 preliminar din Liga Campionilor.

Finala din 2023 va avea loc pe Eden Arena din Praga, Republica Cehă. Gazda clubului Slavia Praha a găzduit anterior Supercupa UEFA din 2013 şi finala EURO U21 din 2015.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *