FC Botoşani – FC Voluntari 1-1 – un posibil meci al anului în Liga 1

FC Botoşani – FC Voluntari 1-1 – un posibil meci al anului în Liga 1
gazduire web create web design

FC Botoşani – FC Voluntari este meciul care ar putea candida cu şanse mari la titlul de meciul anului. În ciuda faptului că s-a încheiat 1-1, cele două formaţii au avutnenumărate ocazii mari de a marca.

 

Râmniceanu e remarcatul partidei, portarul oaspeţilor având câteva intervenţii ce i-au salvat pe cei de la Voluntari de o înfrângere la scor.

Partida de duminică, dintre FC Botoşani şi FC Voluntari, a debutat cu două ocazii mari ale oaspeţilor, pe a căror bancă s-a întors antrenorul Mihai Teja. Prima repriză s-a încheiat fără gol, dar cu un 3-3 la ocazii consistente de poartă. Scorul a fost deschis de moldoveni în minutul 51, din lovitură de pedeapsă transformată de Keyta (1-0, min. 51).

Golul egalizator a picat în minutul 74, nu înainte ca gazdele să mai bifeze 4-5 ocazii de a majora scorul.

Răzvan Grădinaru a primit o pasă la aproximativ 26-28 metri de poartă şi a şutat năpraznic în vinclu, cu exteriorul, un posibil gol al etapei (1-1, min. 74).

Botoşănenii au forţat pe final dar nu au fructificat nici una din cele două oportunităţi create. În primul minut suplimentar de joc, arbitrul Istvan Kovacs nu acordă penalty pentru moldoveni, la un presupus fault în careu.

Un punct în deplasare pentru ilfoveni, o gură mică, dar importantă de oxigen, în cursa pentru evitarea zonei periculoase a clasamentului. Botoşănenii sunt momentan sub linia play-off-ului, dar pot ajunge chiar pe locul 10-11 la finalul etapei.

În prima partidă a zilei, Poli Iaşi a furnizat o semisuroriză, învingând în deplasare pe FC Hermannstadt printr-un gol marcat de Cristea, din lovitură de pedeapsă.

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *