Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

FC Argeş rămâne codaşă după egalul de acasă cu Hermannstadt

FC Argeş rămâne codaşă după egalul de acasă cu Hermannstadt
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Meciurile etapei a 14-a a Ligii 1 la fotbal au continuat miercuri cu partida dintre FC Argeş şi FC Hermannstadt. Lanterna roşie a salvat un punct, după ce fusese condusă 0-2 de ardeleni. Cu trei puncte argeşenii ar fi urcat un loc în clasament, lăsând pe ultima poziţie pe Poli Iaşi. FC Argeş rămâne pe ultima poziţie şi se deplasează etapa viitoare în vecini, la Chindia Târgovişte.

 

Sibienii au arătat din primul minut că au venit să câştige în Trivale.

După o primă ocazie în minutul 4, Hermannstadt a beneficiat de un penalty transformat de Dâlbea (0-1, min. 9). Meciul a trenat până spre finalul reprizei când ambele echipe au mai bifat câte o ocazie, fără rezultat pe tabelă.

La 10 minute după reluare oaspeţii majorează prin Addae, cu un şut din marginea careului mic (0-2, min. 55). Peste doar 11 minute piteştenii produc un gol englezesc prin Malele, care a recepţionat o pasă lungă de la mijlocul terenului şi a strecurat mingea pe lângă portar (1-2, min. 66). Autorul primului gol, Dâlbea, face apoi un fault neglijent în careu şi gazdele egalează prin acelaşi Malele, de la punctul cu var (2-2, min. 81). Peste două minute argeşenii solicită din nou un penalty, la un presupus henţ în careu, dar arbitrul lasă faza să continue.

În ultimul minut de prelungiri sibienii au o ultimă ocazie, dar scorul rămâne 2-2. FC Argeş rămâne pe ultima poziţie şi se deplasează etapa viitoare în vecini, la Chindia Târgovişte.

 

 

Sursa

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *