Farul Constanţa – FCSB 3-2, după o partidă nebună. Dobrogenii au câştigat titlul / Hagi, dublu campion al României

Farul Constanţa – FCSB 3-2, după o partidă nebună. Dobrogenii au câştigat titlul / Hagi, dublu campion al României
gazduire web create web design

Pe teren propriu, Farul a câştigat duminică seară „finala campionatului” cu FCSB, scor 3-2, revenind de la 0-2 pe tabelă şi triumfă din nou în prima divizie a României după 6 ani, în 2017, dobrogenii impunându-se sub titulatura Viitorul, dar cu acelaşi „dirijor”, Gică Hagi.

 

 

 
FARUL – FCSB 3-2
Mateus (42), T. Băluţă (58), L. Munteanu (85) / Şut (8), Compagno (20)

Farul câştigă titlul cu o etapă rămasă de jucat în Superliga de fotbal a României, după 3-2 cu FCSB, meci adjudecat fără fără liderul echipei, Denis Alibec, suspendat.

Gruparea dobrogeană, care a intrat de pe primul loc în play-off, are în acest moment 4 puncte avans faţă de FCSB, care n-o mai poate întrece.

În ultima rundă, Farul merge în Gruia, pentru jocul cu fosta campioană – CFR Cluj, iar FCSB are meci pe „Arena Naţională” cu rivala Rapid.

FCSB termină pe poziţia secundă şi tot aşteaptă titlul din 2015, când a făcut tripla istorică avându-l pe bancă pe Costel Gâlcă.

FINAL

Min. 90 – 5 minute de prelungire.

Min. 85 – Munteanu marchează golul de titlu. Farul este campioană, la acest scor. Munteanu este al doilea marcator al echipei, cu 8 goluri, lider fiind Alibec, 14 goluri, care este suspendat la acest joc: 3-2.

Min. 72 – Mateus ratează o ocazie uriaşă, din poziţie centrală trage peste poartă. Farul a trecut pe lângă 3-2.

Min. 58 – Lovitura de cap a lui Tudor Băluţă se opreşte în poarta FCSB-ului. Farul revine pe primul loc şi este la un singur gol de titlu: 2-2.

PAUZĂ

Min. 42 – Centrarea de manual a lui Borza pe colţul lung este reluată de micuţul Criciuma Mateus cu capul. Se reaprinde meciul: 1-2.

Min. 20 – „Ex”-ul Coman face o fază de atacant aflat în mare mare formă, apoi îi pasează lui Compagno, care pune latul şi majorează scorul: 0-2.

Min. 8 – Şut prinde un şut fabulos, imposibil de blocat de „închizătorul” Grameni şi de apărat de portarul Aioani: 0-1.

Echipele:

 • Echipa FCSB: Târnovanu – Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic – Ov. Popescu, Ad. Şut, Olaru – Oct. Popescu, Compagno, Fl. Coman
 • Rezerve: A. Vlad – Miculescu, I. Cristea, Omrani, Nikolov, Oaidă, Pantea, Radaslavescu, Cordea
 • Antrenor: Elias Charalambous
 • Echipa Farul: Aioani – Kiki, Larie, Artean, Borza – T. Băluţă, Nedelcu, Grameni – Ad. Mazilu, L. Munteanu, Mateus Barbosa
 • Rezerve: Buzbuchi – Sîrbu, Boli, Doukoure, Casap, N. Popescu, V. Morar, Sali, I. Cojocaru
 • Antrenor: Gică Hagi

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

  Related Articles

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *