Fără paradă militară şi fără public la ceremonia de Ziua Naţională a României. Restricţii de 1 decembrie

Fără paradă militară şi fără public la ceremonia de Ziua Naţională a României. Restricţii de 1 decembrie
gazduire web create web design

Ceremonia de la Arcul de Triumf cu ocazia Zilei Naţionale a României se va desfăşura fără paradă militară şi fără public, anunţă Iohannis.

 

În ce priveşte celebrarea Zilei Naţionale, Iohannis a spus că în acest „vom onora curajul şi sacrificiile înaintaşilor noştri făcând noi înşine sacrificiul de a renunţa la bucuria participării împreună la manifestările publice tradiţionale, însă cu siguranţă vom fi împreună în spirit, ca o naţiune puternică mereu unită şi solidară atunci când în joc este chiar salvarea ţării”.

Astfel, autorităţile au decis ca ceremonia care are loc în fiecare an la Arcul de Triumf să fie „extrem de restrânsă”, cu invitaţi ambasadori străini, medici şi personal medical.

„Va fi aşadar o ceremonie scurtă, fără paradă militară şi din păcate fără participarea publicului larg. Recomandarea experţilor este de a renunţa la orice fel de reuniuni şi întâlniri publice sau private, acestea accelerează răspândirea virusului. Sunt recomandări pe care vă îndemn să le respectăm inclusiv de 1 decembrie”, a afirmat Iohannis.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *