Fanii schimba programul trupei VUNK, care lanseaza la cererea lor piesa “Curat”

Fanii schimba programul trupei VUNK, care lanseaza la cererea lor piesa “Curat”
gazduire web create web design

Fanii trupei VUNK le-au schimbat baietilor strategia de lansare a cintecelor pentru vara, respectiv aceasta toamna, provocindu-i sa recunoasca drept single un cintec care se afla … in teste.

 

 
Fanii trupei VUNK le-au schimbat baietilor strategia de lansare a cintecelor pentru vara, respectiv aceasta toamna, provocindu-i sa recunoasca drept single un cintec care se afla … in teste.

“Curat” este o piesa pe care Cornel Ilie a scris-o anul trecut in apropierea Pastelui si se refera la momentele din viata in care iti faci curat pe dinauntru ca sa poti merge mai departe, intr-o relatie sau, pur si simplu, in viata. Piesa a fost cantata ca un test pentru prima data in martie la Hard Rock Café, unde era o audienta “rock” si inca o data, in mai, la concertul acustic al trupei, unde publicul era si dintr-o zona pop.

Cum reactiile fanilor au fost nu doar foarte bune, ci insistente in a scoate acest cintec drept single, trupa si-a schimbat programul si anunta ca piesa pe care voia sa o lanseze in saptaminile urmatoare, va fi aminata pentru la toamna.

‘Este important pentru un artist si, mai ales, pentru o trupa sa nu isi gandeasca piesele doar pentru a avea succes pe radio, ci pentru a place fanilor, celor care te accepta pana la capat, cu toata muzica ta. Pentru ei, in urma succesului concertului acustic din primavara, ‘Autoportrete’, am editat un clip live din acel concert, la o piesa pe care am cantat-o doar de doua ori in concerte. Succesul acesteia in randul fanilor ne-a convins sa o aratam si celor care inca ne descopera dincolo de hiturile care ne tin in topurile radio si tv. ‘Curat’ este un cantec pe care il dedicam tuturor fanilor Vunk, pentru ca ne asculta muzica si ne ajuta sa ne facem auziti. Pentru ca ne ajuta sa ramanem ‘curati’ in stilul nostru de a canta, fara alte compromisuri’, spune Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Clipul noii piese, un extras din concertul Acustic – Autoportrete, include si povestea acestuia, relatata din perspectiva lui Cornel.

Cu aceeasi grija pentru fani, VUNK a anuntat un presale cu discounturi mari la biletele pentru cel mai mare spectacol al lor din acest an care va avea loc in octombrie, presale care e valabil pina pe 3 august. Vunk nu a comunicat insa numele concertului si nici conceptul, dar spune ca va fi o productie mult mai spectaculoasa decit cea de la #asasishow – 2013 (considerat de presa de specialitate “cel mai mare spectacol indoor al unei trupe din Romania”) si ca va fi punctul terminus al unei povesti magice pe care au spus-o cu VUNK acustic,  Autoportrete si VUNK simfonic, ft Camerata Regala si Bucharest Jazz Orchestra – Dirijor George Natsis.

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *