Facebook schimbă feed-ul. Ce se întâmplă cu informaţiile care intră în contul utilizatorilor

Facebook schimbă feed-ul. Ce se întâmplă cu informaţiile care intră în contul utilizatorilor
gazduire web create web design

Noile modificări aduse de Facebook permit utilizatorilor să controleze ce citesc şi ce văd. Poate fi controlat mai uşor news-feed-ul, dar se pot impune şi restricţii.

 

 
De multe ori, utilizatorii Facebook au în feed postări din afara intereselor lor.

Facebook are deja o soluţie la problema asta şi va introduce o serie de modificări noi care permit controlarea cu uşurinţă a news feed-ul. 

Noul instrument va permite utilizatorilor cu profil obişnuit, firmelor şi altor pagini, să modereze mai uşor comentariile, dar, în acelaşi timp, să impună restricţii în news-feed-ul lor, astfel încât interacţiunile nedorite să fie limitate.

Utilizatorii vor putea alege dacă postările să fie ordonate cronologic sau pe baza algoritmilor Facebook.

O altă schimbare intervine la propriile postări, utilizatorii pot controla ceea ce distribuie, cine să comenteze la postările lor şi chiar cine să le vadă.

Dacă nu vor fi modificate setările, există mai mulţi factori care influenţează postările recomandate în news feed, cum ar fi:

  1. Interacţiunile şi subiectele similare: dacă utilizatorul a interacţionat recent, dacă a apreciat sau a comentat o postare de pe o pagină despre grădinărit, de exemplu, s-ar putea să primească mai multe sugestii depre grădinărit. 
  2. Locaţie: este posibil să i se recomande o postare în funcţie de locul în care se află şi de persoanele din apropierea sa cu care interacţionează pe Facebook.

Pentru a face acest update, utilizatorul trebuie să intre în contul său, la opţiunea setări şi confidenţialitate, apoi, în meniul de setări va găsi preferinţele. Poate selecta până la 30 de prieteni şi pagini pentru a-i include în lista de Favoriţi, iar postările lor vor fi poziţionate mai sus în news feed-ul utilizatorului.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *