Facebook îi dă verdictul lui Trump

Facebook îi dă verdictul lui Trump
gazduire web create web design

Comisia de supraveghere de la Facebook anunţă că va da un verdict în cazul suspendării contului lui Donald Trump. Facebook a anunţat joi că va înainta decizia de a suspenda contul fostului preşedinte Donald Trump, pe termen nelimitat, către noul său consiliu de supraveghere. Verdictul aşa numitei „Curţi Supreme” a Facebook este obligatoriu şi nu poate fi anulat de CEO-ul Mark Zuckerberg sau de alţi directori.

 

 
30 de membrii ai boardului din toată lumea se vor întâlni ca să decidă dacă politica Facebook a fost aplicată regulamentar şi dacă aceasta respectă drepturile omului la scară largă.

Facebook a anunţat joi că va înainta decizia de a suspenda pe termen nelimitat contul fostului preşedinte Donald Trump către noul său Consiliu de supraveghere recent instituit. Consiliul va accepta, de săptămâna viitoare, comentarii şi opiniile publice asupra cazului de suspendare.

Organismul independent, care a fost descris drept „Curtea Supremă” a Facebook, va revizui decizia de suspendare a lui Trump şi va lua o decizie „obligatorie” cu privire la restabilirea contului. Până la luarea unei decizii, contul lui Trump va rămâne suspendat, a declarat compania, într-o postare publică.

Consiliul va avea până la 90 de zile pentru a lua decizia, iar o hotărâre nu poate fi anulată de CEO-ul Mark Zuckerberg sau de alţi directori.

După ce comentariile lui Trump pe reţelele de socializare au dus la o insurecţie la Capitoliu, sediul Congresului SUA, pe 6 ianuarie, care s-a soldat cu moartea a cinci persoane, Facebook a spus că speră că consiliul va susţine decizia din 7 ianuarie de a-i suspenda contul lui Trump pe termen nelimitat.

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *