Facebook creează brăţara cu realitate augumentată. Utilizatorii pot scrie fără o tastatură fizică

Facebook creează brăţara cu realitate augumentată. Utilizatorii pot scrie fără o tastatură fizică
gazduire web create web design

Facebook a prezentat planul pentru o brăţară cu realitate augmentată. Aceasta va permite utilizatorului să interacţioneze cu obiecte care nu există. Brăţara foloseşte un EMG pentru a traduce semnalele neuronale.

 

 
Facebook plătea mai bine de 500 de milioane de dolari în urmă cu doi ani, pentru o companie care a creat o brăţară care citeşte gândurile.

Brăţara creată de Facebook Reality Labs foloseşte electromiograma ca să traducă activitatea neuronală în acţiuni. Braţara poate să urmărească semnalele pe care creierul le transmite către degete când sunt mişcate, iar atunci nu mai este nevoie de o tastatură fizică pentru a scrie. Iar cea virtuală se adaptează la felul în care se scrie.

CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a criticat recent ideea implanturilor inteligente şi mizează pe astfel de gadgeturi cu realitate augmentată.

„Este cea mai pură formă a unei super-puteri. Tu eşti în control, însă sistemul înţelege modul corect prin care să controlezi”, a spus Hrvoje Benko, Director Facebook Reality Labs.

„Cred că acest lucru ne permite să nu ne mai concentrăm doar la un computer sau un telefon şi să poţi interacţiona în continuare cu alţi oameni. Va duce la pornirea unei noi generaţii de comunicare şi acces şi navigaţie”, a precizat Sean Keller, Director cercetare Facebook Reality Labs.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *