Explozie la sediul central din Germania al reţelei de supermarketuri Lidl. Bilanţ: Cel puţin trei răniţi

Explozie la sediul central din Germania al reţelei de supermarketuri Lidl. Bilanţ: Cel puţin trei răniţi
gazduire web create web design

O explozie a avut loc la sediul central al companiei Lidl, în orăşelul german Neckarsulm. Cel puţin trei persoane au fost rănite în deflagraţie. Autorităţile germane încearcă să afle motivul atacului. Cel mai probabil a explodat o scrisoare-capcană sau un pachet-capcană.

 

 
Un dispozitiv artizanal a explodat, miercuri după-amiază, la sediul central al reţelei de supermarketuri Lidl, în Germania, cel puţin trei persoane fiind rănite, afirmă surse din cadrul serviciilor de intervenţie.

Explozia a avut loc în oficiul poştal al sediului central al companiei Lidl, situat în orăşelul Neckarsulm, în landul Baden-Württemberg, la circa 60 de kilometri nord de oraşul Stuttgart.

Potrivit unor surse din cadrul serviciilor de intervenţie citate de publicaţia Der Spiegel şi de postul Südwestrundfunk, cel mai probabil a explodat o scrisoare-capcană sau un pachet-capcană. Trei persoane au fost rănite în deflagraţie.

Toate persoanele aflate în clădire au fost evacuate. Autorităţile germane încearcă să afle cauza exactă a exploziei şi motivul atacului.

Incidentul intervine după ce marţi a avut loc o explozie la o fabrică a companiei alimentare Wild, în orăşelul Eppelheim, tot în landul german Baden-Württemberg. Un angajat a fost rănit după explozia unui colet-capcană.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *