Emma Răducanu a fost depistată pozitiv cu COVID-19. Sportiva va rata un turneu de pregătire pentru Australian Open

Emma Răducanu a fost depistată pozitiv cu COVID-19. Sportiva va rata un turneu de pregătire pentru Australian Open
gazduire web create web design

Campioana de la US Open, Emma Răducanu, a fost depistată pozitiv cu COVID-19 şi va rata turneul demonstrativ Mubadala World Tennis Championship din această săptămână, de la Abu Dhabi.

 

 

 
Emma Răducanu urma să joace o partidă de prezentare împotriva campioanei olimpice, Belinda Bencic, la sfârşitul acestei săptămâni, într-o confruntare foarte aşteptată. Ea a fost însă depistată pozitiv la Covid-19, astfel că nu va juca la Abu Dhabi.

Organizatorii au declarat că se caută o nouă adversară pentru Bencic, un anunţ urmând a fi făcut în timp util.

„Emma se izolează acum şi urmează toate protocoalele necesare. Îi urăm o recuperare rapidă şi sperăm să o vedem curând din nou pe teren”, au precizat organizatorii, într-un comunicat.

„Căutăm concurente alternative de top pentru a se confrunta cu Belinda Bencic; alte actualizări vor fi furnizate în timp util.”

„Aşteptam cu nerăbdare să joc în faţa fanilor aici, în Abu Dhabi, dar, din păcate, după ce am fost depistată pozitiv la COVID-19, va trebui să amân până la următoarea ocazie. Mă izolez conform regulilor şi sper că voi putea reveni în curând”, a declarat Răducanu, într-un comunicat al organizatorilor.

Evenimentul facea parte din pregătirile sportivei pentru Australian Open, care începe pe 17 ianuarie.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *