gazduire web create web design

Elon Musk, ţinta grupării de hackeri Anonymous: „Oamenii încep să te vadă ca pe un alt bogat narcisist, disperat de atenţie.”

Elon Musk, ţinta grupării de hackeri Anonymous: „Oamenii încep să te vadă ca pe un alt bogat narcisist, disperat de atenţie.”
gazduire web create web design

Elon Musk este noua ţintă a grupului de hackeri Anonymous. Mesajul a venit după ce Musk a postat încă un tweet despre Bitcoin vineri. Reacţia şefului Tesla: „Nu ucide ceea ce urăşti, salvează ceea ce iubeşti”.

 

 
Elon Musk este noua ţintă a grupului de hackeri Anonymous, relatează New York Post.

Anonymous a postat un videoclip în care unul dintre hackeri vorbeşte despre SpaceX, felul în care îşi exploatează şeful Tesla angajaţii şi despre cum „face mişto în mod constant” de pieţele de criptomonede.

„În ultimii câţiva ani te-ai bucurat de cea mai favorabilă reputaţie pentru că ai atins dorinţa pe care mulţi dintre noi o avem de a trăi într-o lume cu maşini electrice şi explorare spaţială”, spune unul dintre hackeri într-un videoclip, postat pe Twitter sâmbătă.

„Recent … oamenii încep să te vadă ca pe un alt bogat narcisist, disperat de atenţie.”

Mesajul a venit după ce Musk a postat încă un tweet despre Bitcoin, vineri.

„Milioane de investitori se bazau pe câştigurile lor criptografice pentru a-şi îmbunătăţi viaţa”, se arată în video.

„Bineînţeles, şi-au asumat riscul când au investit şi toată lumea ţine cont şi stie de volatilitatea în cripto, dar tweeturile dvs. din această săptămână arată o ignoranţă clară faţă de persoanele cu venituri medii.”

Anonymous, care s-a implicat de-a lungul timpului în atacuri cibernetice îndreptate împotriva departamentelor de poliţie, politicieni, companii financiare şi religii, a continuat să lanseze ceea ce părea a fi un avertisment vag către şeful Tesla.

„Poate credeţi că sunteţi cel mai inteligent, dar acum v-aţi cunoscut adversarul. Suntem anonimi! Suntem legiune. Aşteptaţi-ne ”, a spus hackerul. 

Musk nu a abordat direct ameninţarea subtilă, dar la aproximativ 20 de minute de la postarea grupului, Musk a scris pe Twitter: „Nu ucide ceea ce urăşti, salvează ceea ce iubeşti”.

 

 
VEZI VIDEO COMPLET MAI JOS

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *