Elon Musk revoluţionează internetul cu reţeaua de sateliţi Starlink

Elon Musk revoluţionează internetul cu reţeaua de sateliţi Starlink
gazduire web create web design

Sateliţii lui Elon Musk fac internetul accesibil în mediul rural. Reţeaua de sateliţi Starlink oferă acces la internet în aproape orice condiţii. 60 de sateliţi Starlink orbitează acum Pământul. Elon Musk vrea să extindă reţeaua la 42.000 de sateliţi.

 

 
Te-ai gândit vreodată că ai putea avea acces la internet oriunde în lume? Asta fără cabluri şi fără costuri uriaşe de extindere a reţelelor. Exact asta vrea să îţi ofere Starlink.

Compania lui Elon Musk a lansat deja 60 de sateliţi care orbitează planeta. Datorită lor, americanii din mediul rural au acum acces la internet în orice moment.

Pentru asta, plătesc o taxă iniţială de 500 de dolari şi un abonament de 99 de dolari pe lună.

„Sunt doar trei piese de echipament, un router, un vas şi un cablu lung. Sunt doar două instrucţiuni şi le poţi face în orice ordine. Orientează către cer şi introdu în priză”, a spus Elon Musk, fondatorul Starlink, despre cum poţi obţine internet în cele mai izolate locuri din SUA.

Elon Musk vrea să extindă reţeaua la 42.000 de sateliţi. Cu ajutorul lor, internetul ar deveni accesibil chiar şi în cele mai izolate locuri din lume.

Pe de altă parte, astronomii critică proiectul. Ei spun că  lumina puternică pe care o emit sateliţii lui Musk interferează cu telescoapele.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *