Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Egal cu spectacol în meciul dintre Chindia Târgovişte şi FC Argeş

Egal cu spectacol în meciul dintre Chindia Târgovişte şi FC Argeş
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Primul meci al etapei a 15- a avut de toate: goluri spectaculoase, autogoluri, ocazii, şuturi în bară şi goluri anulate. Echipele Chindia Târgovişte – FC Argeş au încheiat la egalitate, scor 2-2.

 

 

Echipele Chindia Târgovişte – FC Argeş au încheiat la egalitate, scor 2-2, după 2-1 la pauză. Gazdele au pierdut, astfel, două puncte importante în cursa pentru play-off, în faţa ultimei clasate.

Chindia Târgovişte, una din surprizele acestui sezon, avea şansa de a se menţine la o distanţă sigură de Viitorul Constanţa, FC Botoşani sau UTA Arad în lupta pentru un loc de play-off, dacă reuşea să confirme calculele de pe hârtie.

În ciuda diferenţei mari din clasament, piteştenii au fost mai activi în jumătatea adversă şi au şi marcat primii din penalty, prin Şerban (0-1, min. 34). La niciun minut însă şi-au anulat avantajul prin autogolul lui Deslandes (1-1, min. 35).

>Chindia şi-a revenit, a nimerit bara prin Ndiaye şi apoi a preluat avantajul printr-un şut spectaculos de la 25 de metri executat de Marco Dulca (2-1, min. 41), scor cu care s-a şi intrat la vestiare.

Repriza secundă a cosemnat ocazii de ambele părţi, iar cei ce au fructificat au fost piteştenii, printr-un şut din careu, la vinclu, al lui Grecu.

Meciul s-a terminat cu scorul 2-2, nu înainte ca târgoviştenii să marcheze un gol nevalidat, din offside, în minutele de prelungire.

 

 

 

Sursa

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *