Duelul care împarte planeta în două: Messi contra Ronaldo, marţi seara, în Champions League

Duelul care împarte planeta în două: Messi contra Ronaldo, marţi seara, în Champions League
gazduire web create web design

Meciul serii se joacă marţi între Barcelona şi Juventus. În partida tur, catalanii s-au impus la Torino cu 2-0, Ronaldo şi compania având acum mare sete de răzbunare.Iubitorii fotbalului au parte de un nou duel între Messi şiRonaldo, o confruntare care împarte planeta în două.

 

Înaintea ultimei runde din faza grupelor a Champions League (CL) sunt deja calificate matematic în primăvara europeană Chelsea şi Sevilla (Grupa E), Dortmund (Grupa F), Barcelona şi Juventus (Grupa G).

Meciul serii de marţi se joacă între Barcelona şi Juventus. În partida tur catalanii s-au impus la Torino cu 2-0. Ronaldo şi compania au acum o mare sete de răzbunare şi pentru că starul portughez nu a jucat în acel meci.

Iubitorii fotbalului au, astfel, parte de un nou duel între Messi şi Ronaldo, o confruntare care împarte de fiecare dată planeta în două.

Cea mai complicată situaţie e în Grupa H, unde Manchester Utd, PSG şi RB Leipzig se află la egalitate de puncte.

E greu de crezut că francezii nu vor învinge pe teren propriu pe Basaksehir, aşa că rămâne ca duelul dintre dracii roşii şi nemţi să decidă cine este a doua calificată în CL şi cine merge doar în Europa League.

Un alt meci cu miză este cel dintre Dinamo Kiev şi Ferencvaros Budapesta. Mircea Lucescu trebuie să obţină cel mai puţin un egal, dar nu altul decât 0-0 sau 1-1, pentru a se califica în Europa League (EL).

Tot pentru un loc în CL se vor duela şi Lazio cu Club Brugge. Romanii cu 2 puncte mai mult şi le este suficient un egal pentru calificare. O înfrângere însă îi trimite în EL.

Programul meciurilor:

Ora 19:55
Lazio – FC Bruges
Zenit Sankt Petersburg – Borussia Dortmund

De la ora 22:00
Chelsea- FC Krasnodar
Rennes – FC Sevilla
FC Barcelona – Juventus Torino
Dinamo Kiev – Ferencvaros
PSG – Istanbul Başakşehir
RB Leipzig – Manchester United

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *