Dronă hibrid: 100 km în două secunde. Cu ce vine nou DJI

Dronă hibrid: 100 km în două secunde. Cu ce vine nou DJI
gazduire web create web design

DJI a lansat drona care permite utilizatorilor să vadă din perspectiva dronei. DJI FPV vine şi cu ochelari noi, dar şi cu un controller opţional pentru mişcare. Compania spune că este un hibrid între device-uri cinematice şi drone de curse.

 

 
Pentru cei şi cele care îşi imaginează cum e să privească toată lumea din jur prin camera unei drone, visul le este îndeplinit. 

Prima dronă FPV gata de zbor imediat ce e scoasă din cutie. Şi care le permite utilizatorilor indiferent de cunoştinţe să simtă emoţia unui zbor captivant.

FPV este drona hibrid capabilă să prindă 140 de kilometri pe oră şi să filmeze la rezoluţie 4k. Utilizatorul îşi pune ochelarii şi vede exact ceea ce filmează drona în acel moment.

DJI s-a inspirat atât de la producători ca Walkera şi EMAX care domină în cursele de drone, cât şi de la Hollywood. Astfel, drona poate să prindă 100 km pe oră în doar două secunde iar stabilizarea optică face ca imaginea să rămână clară.

Din păcate, bateria nu impresionează: doar 20 de minute poate să zboare. Drona poate fi controlată atât cu ajutorul programului software creat, cât şi manual de persoanele mai experimentate. Preţul dronei 1.300 de dolari. Iar dacă vrei şi controllerul special, acesta este separat şi costă 200 de dolari. Totul pentru a vedea în timp real astfel de imagini.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *