Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Doliu în lumea muzicii. Victor Socaciu a murit la 68 de ani

Doliu în lumea muzicii. Victor Socaciu a murit la 68 de ani
gazduire web create web design

Autor de muzică folk, realizator de emisiuni de televiziune şi fost parlamentar, Victor Socaciu a murit luni, la vârsta de 68 de ani.

 

 

 
Anunţul a fost făcut de familia lui Victor Socaciu.

„O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunţăm cu nemărginită durere stingerea din viaţă a celui care a fost soţ, tată, bunic, un artist de geniu şi un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împăraţia Sa alături de cei drepţi!”, este mesajul postat de fiica artistului.

Marina Almăşan, fosta soţie a artistului, a postat un mesaj pe Facebook: „Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieţii sale. Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare, la venirea pe lume. Îi vor şi NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au preţuit muzica. Drum lin, spre stele, Victor Socaciu, unde îţi doresc să-ţi găseşti pacea şi liniştea. Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua să-ţi poarte numele. Şi, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viaţă, alături de mine, de aici , de pe pământ… Îţi mulţumesc pentru cântecul pe care, cândva, într-o altă viaţă, mi l-ai dăruit”.

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.