Doddy lanseaza un nou single, „Iubire sau razboi”, alaturi de Ana si Puya

Doddy lanseaza un nou single, „Iubire sau razboi”, alaturi de Ana si Puya
gazduire web create web design

Doddy, unul dintre cei mai talentati tineri rapperi romani, lanseaza noul sau single, „Iubire sau razboi”, in premiera pe Urban.ro. Piesa este o coproductie MusicExpertCompany – MediaPro Music si reprezinta in acelasi timp o colaborare a lui Doddy cu Ana, avandu-l drept „special guest” pe Puya.

 

 
Doddy, unul dintre cei mai talentati tineri rapperi romani, lanseaza noul sau single, „Iubire sau razboi„, in premiera pe Urban.ro. Piesa este o coproductie MusicExpertCompanyMediaPro Music si reprezinta in acelasi timp o colaborare a lui Doddy cu Ana, avandu-l drept „special guest” pe Puya!

Single-ul prezinta povestea „duelului” din cadrul cuplului pe care barbatul si femeia – Adam si Eva, Yin si Yang – il au de infruntat in numele iubirii. Piesa are o incarcatura emotionala deosebita, este interpretata intr-o maniera unica de catre cei trei si este una dintre cele mai originale si artistice colaborari muzicale de care publicul din Romania se va bucura.

„Iubire sau razboi” este inclusa pe E.P.-ul cu acelasi nume, alaturi de alte doua piese noi, un remix si un videoclip, materiale care vor fi lansate treptat in perioada urmatoare. Premiera single-ului „Doddy cu Ana – Iubire sau Razboi (Special Guest Puya)” va avea loc in seara aceasta, la ora 22:00, pe Urban.ro.

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *