Doddy a lansat un nou single – „Iubire sau razboi”, alaturi de Ana si Puya

Doddy a lansat un nou single – „Iubire sau razboi”, alaturi de Ana si Puya
gazduire web create web design

Doddy, unul dintre cei mai talentati tineri rapperi romani, a lansat noul sau single, „Iubire sau razboi”. Piesa este o coproductie MusicExpertCompany – MediaPro Music si reprezinta in acelasi timp o colaborare a lui Doddy cu Ana, avandu-l drept „special guest” pe Puya. 

 

 
Doddy, unul dintre cei mai talentati tineri rapperi romani, a lansat noul sau single, „Iubire sau razboi„. Piesa este o coproductie MusicExpertCompanyMediaPro Music si reprezinta in acelasi timp o colaborare a lui Doddy cu Ana, avandu-l drept „special guest” pe Puya!

Single-ul prezinta povestea „duelului” din cadrul cuplului pe care barbatul si femeia – Adam si Eva, Yin si Yang – il au de infruntat in numele iubirii. Piesa are o incarcatura emotionala deosebita, este interpretata intr-o maniera unica de catre cei trei si este una dintre cele mai originale si artistice colaborari muzicale de care publicul din Romania se va bucura.

„‘Iubire sau razboi’ povesteste o etapa din viata multora dintre noi care au avut sau au o relatie – etapa aceea în care nu mai exista echilibru si intelegere, cand starile sunt imprevizibile si se trece foarte usor de la îmbratisari la certuri inutile”, a spus Doddy.

Mi-a placut aceasta piesa din prima clipa in care am auzit-o, mai ales ca m-am regasit in ea! Cred ca oricine se poate regasi in versurile piesei, la un moment dat. Ma bucur ca am colaborat cu Doddy si Puya, m-au primit foarte bine in gasca lor. Vom mai colabora si pe viitor, acesta este doar inceputul, asa ca fiti pe faza!”, a explicat Ana.

Iubire sau razboi” este compusa de Mahia Beldo si Doddy in studioul Scandalos Music si este inclusa pe E.P.-ul cu acelasi nume, alaturi de alte doua piese noi, un remix si un videoclip, materiale care vor fi lansate treptat in perioada imediat urmatoare.

Puteti asculta aici noul single Doddy cu Ana – “Iubire sau Razboi” (Special Guest Puya):

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 

 

 

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *