gazduire web create web design

Distanţare pe patine, după sărbători. Atmosfera e relaxată la patinoar, cu sau fără Covid-19

Distanţare pe patine, după sărbători. Atmosfera e relaxată la patinoar, cu sau fără Covid-19
gazduire web create web design

Preţul unui bilet de intrare la Bazilescu este de 15 de RON în timpul săptămânii. În weekend, preţul este de 20 de RON pentru o oră şi jumătate de patinaj. Capacitatea maximă la Bazilescu e de 120 de persoane. La un alt patinoar din capitală, lumea nu este îngrijorată de coronavirus.

 

 
În perioada asta toată lumea are nevoie de un moment de relaxare, de muzică bună, de sport şi mişcare.

Noul an s-a lăsat cu deschiderea unui patinoar în centrul capitalei Respectarea normelor de distanţare socială i-a făcut pe români să fie joviali.

Crişan Elena Diana a făcut o pauză de 4-5 ani de la patinaj. „Eu stau fix aici şi am văzut că s-a deschis patinoarul şi nu am mai avut răbdare. Am vrut să încerc să patinez iar”, spune tânăra de 18 ani.

De asemenea, Anitei, în vârstă de 13 ani, îi plăcea tare mult gheaţa, dar şi eleganţa patinajului artistic. „Nu am făcut demult patinaj şi am venit aici să văd dacă mai ştiu.”

Alice a simţit substanţial schimbările acestui an. „Deci toată lumea a fost civilizată, la distanţă şi cu măşti ceea ce ne protejează totuşi şi ne asigură, mă rog, sportul de care avem nevoie”, povesteşte Alice, 46 de ani, profesor.

Pentru Cristina, patinajul este unul dintre sporturile prefrate de iarnă. „Au fost câţiva copii care nu purtau mască, dar au venit băieţii şi au rezolvat situaţia fără incidente. Totuşi, chiar dacă suntem în aer liber, ar trebui măcar să purtăm această mască. Astea sunt regulile. Nu ştiu cât de protejabilă este, că mai mult ne distruge plămânii decât să ne protejeze, dar ştiţi cum e, decât să dăm bani din buzunar, mai bine suferim puţin”, este de părere femeia de 30 de ani, asistent medical generalist.

Lucian Dobre, manager patinoar Bazilescu, asigură că totul totul este ok şi igienizat. „Ne-am gândit, având în vedere pandemia actuală, în momentul de faţă să primim cam un client per patru metrii pătraţi. Distanţarea spune că este vorba de un metru jumate-doi, noi preferăm să punem patru metri.”

La IOR însă, oamenii par să nu aibă problemele cu cornavirusul. Vremea frumoasă, dar şi dorinţa de libertate i-au făcut pe cetăţeni să uite de respectarea regulilor. Mulţi dintre ei s-au distrat în voie fără remuşcări.

„În momentul de faţă nu se respectă. Uitaţi-vă pe patinoar. Nu se respectă deloc. Ar fi trebut să fie cineva de la poliţia locală, ar fi trebuit să fie un număr de persoane pe patinoar”, arată Alex, angajat al unei firme multinaţionale.

„Şi acum, după atâta timp, cred că toţi suntem ok cu Covid-ul. L-am luat, l-am făcut, l-am dus, deci să sperăm că scăpăm de toate. Şi că ne revenim încet, încet”, spune şi Anca Josen.

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *