Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Dispare iMac Pro, apare alt iMac în locul lui

Dispare iMac Pro, apare alt iMac în locul lui
gazduire web create web design

Apple a renunţat să mai fabrice computerul iMac Pro, lansat în 2017. Versiunea cea mai scumpă cu 32GB de RAM şi 1TB SSD costă 4.999 de dolari. Este un semn că Apple va lansa un nou model de iMac.

 

 
Înainte să vină un produs nou, trebuie să dispară cel vechi. Asta se întâmplă cu iMac Pro de la Apple.

Ultimul model de iMac Pro, lansat în 2017, nu va mai fi fabricat. Doritorii vor putea să mai cumpere doar unităţile care există deja în stoc. Pentru alternativa la PC-urile cu Windows trebuie să bagi însă mâna adânc în portofel: poate costa şi 5.000 de dolari.

Viitoarea versiune poate fi şi mai scump. Zvonurile spun că va avea un nou design şi noul procesor produs chiar de Apple, M1.

Daniel, un român stabilit în UK care a creat o comunitate cu peste 1 milion de fani pe Youtube, crede că următorul iMac va fi lansat în luna iunie.

„Aşa spune că asta (luna iunie, la WWDC) este varianta cea mai probabilă pentru lansare. Desigur există şi opţiunea ca Apple să lanseze la o dată aleasă aleatoriu noul iMac. Dar nu ştiu ce să zic. O schimbare de design majoră ca aceasta, şi luaţi în calcul că aşa ceva nu s-a mai întâmplat din 2012, merită un eveniment propriu”, spune Daniel Rotar, tech youtuber.

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *