Diego Maradona a murit în urma unui stop cardio-respirator

Diego Maradona a murit în urma unui stop cardio-respirator
gazduire web create web design

Diego Maradona a murit în urma unui stop cardiac, relatează presa argentiniană. Fostul mare fotbalist avea 60 de ani. El suferise o operaţie pentru îndepărtarea unui cheag de sânge, în urmă cu 10 zile.

 

Presa din Argentina a anunţat că fostul campion mondial Diego Armando Maradon a încetat din viaţă.

Maradona a făcut un stop cardiorespirator, miercuri dimineaţă, în casa sa din Tigre, unde se stabilise după operaţia la cap suferită pe 3 noiembrie, când i s-a îndepărtat un cheag de sânge de pe creier.

În imagini apăreau ambulanţe în faţa casei lui Maradona pentru a fi stabilizat înainte de a fi dus la o clinică specializată. Pe 30 octombrie, Maradona împlinise 60 de ani.

Diego Maradona şi-a început cariera în 1976, la Argentinos Juniors, unde a jucat 167 de meciuri, marcând 116 goluri. În 1981, el a ajuns la Boca Juniors, pentru ca în sezonul următor să facă pasul în Europa, la Barcelona.

Argentinianul a mai trecut pe la Napoli, Sevilla, Newell’s Old Boys şi Boca Juniors, unde şi-a încheiat cariera, în 1997.

Pentru naţionala Argentinei, el a jucat 91 de meciuri, reuşind 34 de goluri, inclusiv celebrul gol intitulat „Mâna lui Dumnezeu”, la CM 1986, din Mexic, înscris în poarta Angliei.

Ştire în curs de actualizare.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *