gazduire web create web design

Delphine Boël devine oficial o prinţesă a Belgiei

Delphine Boël devine oficial o prinţesă a Belgiei
gazduire web create web design

Testul de paternitate a dovedit că Delphine Boël este al patrulea copil al regelui Albert al II lea. Cei doi copii ai artisei vor prelua şi ei numele regal: Saxe-Cobourg, scrie BBC. Relege Albert al II lea a abdicat în 2013, din cauza unor probleme de sănătate.

 

Artista Delphine Boël, în vârstă de 52 de ani, şi-a câştigat titlul regal, după ce instanţa a dovedit că este fiica fostului rege Albert a II-lea al Belgiei, conform BBC. Boël a spus prima dată că Albert al II- lea este tatăl ei într-un interviu în 2005.

De atunci se luptă ca tatăl ei să o recunoască drept fiică. Într-un final, amenzile de 5.000 de euro pe zi l-au determinat pe fostul rege să accepte testul de paternitate, care dovedeşte că mai are un copil. Avocatul artistei Delphine Boël spune că aceasta este încântată de reuşită, dar nu e suficient.

Marc Uyttendaele, avocatul artistei: „O victorie judiciară nu va înlocui niciodată dragostea unui tată, dar oferă un sentiment de dreptate. Mulţi copii care au trecut prin încercări similare ar trebui să găsească putere de a le înfrunta.”

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *