De Sărbători, utilizatorii Apple Store au cheltuit 1.8 miliarde de dolari

De Sărbători, utilizatorii Apple Store au cheltuit 1.8 miliarde de dolari
gazduire web create web design

Apple a publicat raportul oficial cu cheltuielile utilizatorilor în perioada de Sărbători. Utilizatorii au cheltuit 1.8 miliarde de dolari în magazinul de aplicaţii. De la lansarea App Store, din 2008, dezvoltatorii de aplicaţii au încasat 200 de miliarde de dolari.

 

 
Utilizatorii de iPhone nu s-au uitat la bani de Sărbători. Din contră, s-a cheltuit o sumă record. De Sărbători, oamenii au stat mai mult pe telefon şi au cheltuit bani frumoşi. Aceasta este concluzia Apple, care anunţă că 1.8 miliarde de dolari au fost cheltuite în aplicaţiile din magazinul oficial. Suma include şi abonamentele la servicii precum Apple Music sau Fitness Plus.

Dacă ai vrut să începi noul an cu un nou joc costisitor, nu eşti singurul. Peste 500 de milioane de dolari au fost „sparţi” pe 1 ianuarie.

Dacă te întrebi ce au făcut utilizatorii de Android, momentan Google nu a anunţat. Însă, un raport pe întreg anul 2020 arată că 87.3% din banii plătiţi pe aplicaţii de smartphone au venit de la utilizatorii de device-uri Apple.

De câştigat au avut dezvoltatorii de aplicaţii. Apple spune că aceştia au câştigat 200 de miliarde de dolari de când a fost lansat magazinul de aplicaţii, în 2008.

Chris Ching – tech youtuber: Un lucru important pe care trebuie să-l menţionez este Programul de Dezvoltare, de la Apple. Spre deosebire de Android, pentru a trimite aplicaţii către App Store trebuie să fii înregistrat în programul lor pentru dezvoltatori. Costă 99 de dolari pe an.

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *