David Popovici s-a calificat în finala Europeanului de juniori la 50 m liber cu primul timp

David Popovici s-a calificat în finala Europeanului de juniori la 50 m liber cu primul timp
gazduire web create web design

Românul David Popovici s-a calificat joi seara în finala probei de 50 metri liber, din cadrul Campionatului European de Înot pentru Juniori desfăşurat la Otopeni. Aissia Claudia Prisecariu e şi ea în finală la 200 m spate, în timp ce Bianca Costea e vicecampioană europeană la 50 m liber.

 

 

 
David Popovici a parcurs lungimea de bazin din prima semifinală a probei de 50 m liber cu timpul de 22.17 secunde, terminând primul atât în semifinala sa cât şi în clasamentul general.

Românul s-a calificat astfel fără emoţii în ultimul act al probei, la Campionatul European de înot pentru juniori.
Finala va avea loc vineri, 8 iulie 2022, de la ora 17:32, ora României.

Tot joi, Aissia Claudia Prisecariu a reuşit să se califice în finala probei de 200 metri spate feminin, cu al 7-lea timp din semifinale.

Cel mai bun rezultat al zilei a fost obţinut de Bianca Costea, care a obţinut medalia europeană de argint la înot 50 metri liber.

Bianca Costea a adus a patra medalie pentru delegaţia României la această competiţie. În finala de la 50 m liber, ea a realizat o cursă bine susţinută şi a reuşit să cucerească medalia de argint cu timpul de 25.34 secunde, la mică distanţă de câştigătoare, Nina Sandrine Jazy (Germania) – 25.22 secunde.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *