David Popovici e campion european de juniori la 200 m liber

David Popovici e campion european de juniori la 200 m liber
gazduire web create web design

Înotătorul român David Popovici a câştigat miercuri după-amiază medalia de aur în proba de 200 m liber, în cadrul Campionatului European de Nataţie pentru Juniori, desfăşurat în noul bazin de la Otopeni. El a parcurs cele 4 lungimi de bazin în 1,45.45 minute.

 

 

 
Înotătorul român David Popovici a câştigat miercuri după-amiază medalia de aur în proba de 200 m liber, în cadrul Campionatului European de Nataţie pentru Juniori, desfăşurat în noul bazin de la Otopeni.  El a parcurs cele 4 lungimi de bazin în  1,45.45 minute.

Românul a condus pe întreaga durată a probei, nepunându-se niciodată problema învingătorului. Popovici a întors primul după fiecare lungime de bazin şi a terminat cu o lungime de corp înaintea urmăritorilor săi, cu aproape 2 secunde avans.

Înotătorul român câştigă astfel a doua medalie de aur la europenele de la Otopeni, după ce în prima zi a condus la victorie ştafeta de 4×100 metri liber.

David Popovici mai concurează miercuri seara, puţin după ora 19.00 şi în cadrul ştafetei combinate de 4×100 de metri liber, în echipă cu Ştefan Cozma, Anastasia Bako şi Irina Preda. Aceştia s-au calificat miercuri dimineaţă în finală, cu timpul de 3:36,14, al şaselea timp al calificărilor.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *