David Popovici câştigă aurul şi la 50 metri liber, la Europenele de juniori

David Popovici câştigă aurul şi la 50 metri liber, la Europenele de juniori
gazduire web create web design

Înotătorul român David Popovici a câştigat vineri proba de 50 metri liber din cadrul Campionatului European de Înot pentru Juniori desfăşurat la Otopeni. Românul a terminat cea mai scurtă şi mai rapidă probă a copetiţiei cu timpul de 22.16.

 

 

 
Popovici a câştigat anterior medalia de aur la 200 metri liber masculin şi a contribuit şi la titlul de campioană europeană a ştafetei masculine de 4×100 mteri liber şi a celei de vicecampioană europeană a celei de şafetă mixtă de 4×100 metri liber.

Popovici a fost urmat pe podium de Jere Hribar (22,55) şi Martin Kartavi (22,57).

Tot vineri, Bianca Costea a ratat la o sutime de secundă prezenţa în finala probei de 100 metri liber feminin.

În cea de-a doua semifinală a probei românca s-a clasat a patra, cu timpul de 56.16 secunde. În clasamentul general al semifinalelor, sportiva noastră s-a aflat la 00.01 secunde de italianca Marina Cacciapuoti (56.17 s) şi va fi prima rezervă în finala de sâmbătă seară.

O altă performanţă a serii a fost obţinută în prima semifinală a probei de 200 metri fluture feminin, în care sportiva română Andra Denisa Gorecki a terminat a 3-a, cu timpul de 2:14.49 minute, timp cu care s-a clasat a 5-a în finala de sâmbătă seara, programată de la ora 17:00.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *