Dan Bălan pregătește un comeback spectaculos

Dan Bălan pregătește un comeback spectaculos
gazduire web create web design

Pe 14 octombrie va avea loc mult așteptata premieră a noii realizări de la Dan Bălan, videoclipul noului single „Funny love”. Artistul a lucrat aproape 2 ani în studio la noul album, iar reîntoarcerea sa senzaţională este discutată atât de criticii muzicali, cât şi de fani, care urmăresc cu atentie toate noutățile artistului.

 

 
Pe 14 octombrie va avea loc mult așteptata premieră a noii realizări de la Dan Bălan, videoclipul noului single „Funny love„. Artistul a lucrat aproape 2 ani în studio la noul album, iar reîntoarcerea sa senzaţională este discutată atât de criticii muzicali, cât şi de fani, care urmăresc cu atentie toate noutățile artistului.

Regizorul noului clip este Alan Badoev.

Niciodată nu am lucrat atât de mult timp la producția unei piese. După „Lendo Calendo” voiam să ating un nou nivel.  Şi am început să caut: un nou stil, un nou sunet, o altă prezentare a materialului muzical„, a spus Dan Bălan.

După cum recunoaşte interpretul, practic fiecare parte componentă a clipului este ceva special. Video-ul reprezintă un mix de modă, care reuneşte aproximativ 20 de scene alternante, construcţii unice (inclusiv un bazin construit special pentru acest clip, un teren de fotbal), 300 kg de bagaje (aduse de stilistul James Knox din New-York), 13 modele şi 16 dansatoare, 120 de costume, o soluţie grafică interesantă şi un nou tip de editare. Toate acestea au fost create în decursul a 4 luni.

Un videoclip intrigant si cu mult stil – iată ce ne asteapta în viitorul cel mai apropiat.                     

Am dorit să filmăm ceva special și am reuşit. Înainte încercam măştile diferitor eroi, insa in acest videoclip nu joc un rol. Simt că este al meu, că sunt eu„, a spus Dan Bălan.

Puteți urmări aici teaserul noului videoclip Dan Bălan – “Funny love”:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 GALERIE FOTO :

 

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *