Dan Balan a castigat un nou premiu in Rusia

Dan Balan a castigat un nou premiu in Rusia
gazduire web create web design

Indragitul artist Dan Balan castiga premiu dupa premiu in Rusia! Acesta a primit al treilea premiu “Zolotoy Grammofon” pentru melodia “Liubi”.

 

 

Indragitul artist Dan Balan castiga premiu dupa premiu in Rusia! Acesta a primit al treilea premiu “Zolotoy Grammofon” pentru melodia “Liubi”.

Scriu de putin timp piese in limba rusa, iar faptul ca am reusit sa obtin acest trofeu ma motiveaza sa continuu! Am pregatit mai multe piese pentru primul meu album in limba rusa, pe care il voi lansa anul viitor”, a spus Dan Balan.

Castigatorii premiului „Zolotoy Grammofon” sunt desemnati prin voturile a zece milioane de ascultatori de radio din 1100 de orase din Rusia. Piesele propuse spre votare sunt cele care au stationat in chart-ul postului de radio Russkoe Radio peste 20 de saptamani.

Acest nou premiu vine la doar zece zile dupa ce Dan Balan a fost numit “Interpretul Anului în cadrul galei premiilor postului muzical TV „Music Box„. 

 

Pe langa succesul din Rusia, Dan Balan este in continuare unul dintre cei mai apreciati artisti si in Romania. Cantaretul a lansat la inceputul lunii iulie un videoclip plin de pasiune si energie, pentru piesa “Lendo Calendo”, cantata impreuna cu interpreta Tany Vander si rapperul american Brasco, care a devenit rapid hit!

Mai multe informatii despre Dan Balan puteti afla accesand paginile sale oficiale: www.danbalan.com, Instagram: instagram.com/danbalan_official;  Facebook www.facebook.com/officialdanbalan; Twitter https://twitter.com/danbalan1 , Youtube http://www.youtube.com/user/officialdanbalan si Google+: https://plus.google.com/+danbalan.

Puteti urmari aici clipul Dan Balan – “Lendo Calendo”, lansat impreuna cu MediaPro Music:

 

GALERIE VIDEO :

 

 

 

 
GALERIE FOTO :

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *