gazduire web create web design

Dacia face o schimbare. Compania va avea un nou director de design

Dacia face o schimbare. Compania va avea un nou director de design
gazduire web create web design

Începând de la 1 septembrie 2021, Miles Nürnberger va ocupa funcţia de Director de Design al mărcilor Dacia şi Lada, anunţă Dacia. Miles Nürnberger a lucrat, din 2008, în echipa de design a constructorului Aston Martin Lagonda. În 2009, a fost laureat al Premiului de Design „Concorso d’Eleganza de la Villa d’Este” pentru conceptul One-77.

 

 
Nürnberger va face parte din Comitetul de Direcţie al acestui Business Unit, aflat sub conducerea lui Denis Le Vot, director general al mărcilor Dacia şi Lada. Miles Nürnberger va fi subordonat lui Laurens van den Acker, director de Design şi membru în Comitetul de Direcţie al Renault Group.

„Îl primim cu entuziasm pe Miles, pentru că design-ul este un element central al strategiei noastre pentru mărcile Dacia şi Lada. Cu Noul Sandero, am demonstrat că un vehicul poate fi esenţial dar în egală măsură atrăgător. Cu ajutorul lui Miles vom depăşi noi etape în evoluţia celor două mărci. Printre proiectele mari vor urma NBI*, BISGTER şi NIVA”, a declarat Denis Le-Vot.

Miles Nürnberger a lucrat, din 2008, în echipa de design a constructorului Aston Martin Lagonda, având pentru început funcţia de Design Manager, responsabil de design-ul exterior, iar apoi pe cea de Director Creativ. În 2018 el a devenit Director de Design al mărcii. Printre realizările sale se numără DBX – primul SUV din gama Aston Martin şi proiectul Valkyrie, precum şi renaşterea mărcii Lagonda, ca subsidiară 100% electrică, ilustrată de Conceptul Vision în versiunile sedan şi SUV.

Înainte de a se alătura companiei Aston Martin Lagonda, Miles Nürnberger a lucrat în cadrul echipei de Design exterior al mărcii Citroën. Primii săi paşi în lumea design-ului auto i-a făcut însă în cadrul mărcii Lincoln, una din diviziile Ford Motor Company.

Născut în 1976, Miles a obţinut diploma în Design auto a Universităţii din Coventry în 1998. În 2009 a fost laureat al Premiului de Design „Concorso d’Eleganza de la Villa d’Este” pentru conceptul One-77.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *