Cyberpunk 2077 îi încântă pe gameri. Lumea virtuală prinde viaţă în realitate, prin cosplay

Cyberpunk 2077 îi încântă pe gameri. Lumea virtuală prinde viaţă în realitate, prin cosplay
gazduire web create web design

Jocul Cyberpunk 2077 a fost lansat săptămâna trecută pe PC şi console. Cu ocazia lansării, gameri din România au luat parte la un cosplay. Studio-ul oferă banii înapoi gamerilor care se plâng de bug-urile din joc.

 

Gamerii au avut motive să se bucure de finalul anului acesta. Jocul aşteptat de un deceniu a fost lansat.

328 de milioane de dolari a costat jocul Cyberpunk 2077. La fel ca ultimul film de la Marvel. L-au adus şi pe Keanu Reeves să aibă un rol în joc. Gamerii de la noi au sărbătorit într-un mod inedit marea lansare. S-au îmbrăcat ca personajele care apar în Night City pentru o şedinţă foto.

„O să fie un joc foarte mişto, revoluţionar în opinia mea. Pentru că ne îndepărtăm puţin din zona aia de gaming cu care suntem obişnuiţi şi cred că o să trecem la următorul nivel. Sinceră să fiu toată experienţa de astăzi a fost pentru mine o evoluţie pentru că niciodată nu am apucat să fiu un personaj, să mă transform într-un personaj. Şi sincer mă simt badass”, povesteşte Antonia Nuckle, gamer streamer.

Jocul a atras şi probleme pentru studio-ul Red Projekt. Mulţi utilizatori s-au plâns de erori şi au cerut banii înapoi. Compania a pierdut aproape 3 miliarde la Bursă. Singura veste bună este că bugetul pentru dezvoltarea jocului a fost acoperit doar din precomenzi. Opt milioane de oameni au cumpărat deja jocul.

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *