gazduire web create web design

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni. Vine frigul în România?

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni. Vine frigul în România?
gazduire web create web design

Valorile termice vor fi normale sau chiar mai ridicate decât cele specifice în următoarele săptămâni, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi, în general, deficitare, conform prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie emisă pentru următoarele patru săptămâni.

 

METEO. Vremea în România: Săptămâna 19 – 26 octombrie

 

Valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, la nivelul întregii ţări, posibil uşor mai ridicate în extremitatea estică a teritoriului. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele montane.

 

METEO. Vremea în România: Săptămâna 26 octombrie – 2 noiembrie

 

Tmperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare în jumătatea nordică a ţării, dar mai ales în nordul extrem, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, cu posibilitatea unui excedent local, în sud-vest.

 

METEO. Vremea în România: Săptămâna 2 – 9 noiembrie

 

Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general deficitar în regiunile vestice şi nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

 

METEO. Vremea în România: Săptămâna 9 – 16 noiembrie

 

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile, cu posibilitatea unui deficit local în regiunile nord-estice.

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *