Cum te ajută Facebook să faci saltul de la subaltern la prietenul şefului

Cum te ajută Facebook să faci saltul de la subaltern la prietenul şefului
gazduire web create web design

A fi sau a nu fi prieten cu şeful tău pe Facebook? În 2020, se pare că răspunsul este un relaxat şi sigur, „DA”. Mihai, corporatist de ani de zile, împărtăşeşte chiar şi glume pe Facebook, cu şeful lui. „Dacă nu lucrezi într-o corporaţie, ştii deja că Facebook-ul este folosit inclusiv pentru activităţi legate de job”, spune Cristina, asistent psiholog.

 

 

Dacă în urmă cu 7, 8 ani, prietenia pe Facebook cu şeful era un subiect sensibil, acum nu mai este cazul. Mihai lucrează într-o corporaţie şi a făcut chiar el alegerea de a se împrieteni cu seful, pe reţelele de socializare. Nici pe Alexandra, care are o poziţie de conducere, nu o deranjează acest lucru. Spune chiar că o ajută să treacă peste momente dificile, mult mai uşor.

„Da, sunt prietenă pe Facebook. Este o schimbare de perspectivă şi este poate o schimbare şi de imagine pentru că nu toţi suntem întotdeauna la 4 ace în viaţa personală”, spune Alexandra.

„Şeful meu este destul de open mind aşa că…este tipul acela care cunoaşte bancuri pe facebook”, adaugă Mihai Bănică, Mihai Bănică – Expert Contract Management.

„Da, sunt prietenă pe Facebook cu şefa mea. Asta ne ajută pe amândouă să păstrăm o comunicare mult mai bună”, spune Cristina Coman, Asistentă cabinet psihologie.

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *