Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Cum ne-a afectat pandemia viaţa sexuală? STUDIU

Cum ne-a afectat pandemia viaţa sexuală? STUDIU
gazduire web create web design

Un studiu efectuat pe 6,654 de persoane, din categoria de vârstă 18-59 de ani, a relevat modificări importante în viaţa sexuală a participanţilor şi participantelor. Tinerii, cu vârste cuprinse între 18-24 de ani, au avut cele mai mari schimbări în privinţa vieţii sexuale pe care o aveau înainte de pandemie.

 

 

 

 
Tinerii au conştientizat schimbări în viaţa lor intimă, mai exact în frecvenţa cu care făceau sex înainte de lockdown şi în timpul acestuia. 66% din cei cu vârsta cuprinsă între 18-24 de ani au recunoscut că au avut parte de un declin în vieţile lor intime. Mai mult, ei au raportat şi o scădere semnificativă a plăcerii sexuale pe care au resimţit-o în lockdown. 

La adulţi, lucrurile au stat ceva mai diferit. 63% din cei intervievaţi, categoria de vârstă 25-59 de ani, au raportat că au continuat să facă sex la fel de mult, sau de puţin, ca înainte de lockdown. Dintre aceştia, mai mult de trei sferturi, 76%, se aflau în relaţii de concubinaj.

Din cei 6,654 de oameni care au făcut obiectul studiului, 53% din ei au recunoscut că au făcut sexting sau au privit pornografie în perioada lockdownului. 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *