Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

Cu caiacul prin „Gaura Cheii”, cascada de 35 metri înălţime

Cu caiacul prin „Gaura Cheii”, cascada de 35 metri înălţime
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Aniol Serrasolses s-a dat cu caiacul pe Keyhole Falls din Canada. Cascada Keyhole Falls are o înălţime de 35 de metri. Aniol a fost primul care a reuşit această performanţă.

 

Aniol Serrasolses este un spaniol care şi-a descoperit pasiunea pentru caiac când fratele său l-a luat cu el pe râu. E din Catalunia, dar s-a mutat în Sort,unde poate să se antreneze în condiţii mai bune. Ţara unde preferă, însă, să se antreneze e Chile. Acolo s-a dat pe cel mai spectaculos traseu din nordul Patagoniei.

În 2014, Aniol a devenit primul om care a avut curaj să se dea pe Keyhole Falls, o cascadă de 35 de metri înălţime. Marea problemă a coborârii nu a fost înălţimea, ci faptul că baza apei nu avea mai mult de un metru adâncime.

„E 06:00 dimineaţa, azi e ziua cea mare, ne dăm pe „Gaura Cheii”. Sper să nu păţesc nimic, sper să fim toţi ok şi ieşim de aici teferi şi nevătămaţi”, spunea el, la momentul respectiv.

Dacă ne luăm după ce spune pe Instagram, scopurile spaniolului, sunt, unele simple. Vrea să călătorească, să se dea cu caiacul, şi să se bucure de viaţă.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Discover Earth (@discoverearth)

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aniol Serrasolses (@aniolserrasolses)

 

 

Sursa

administrator

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *