Radionix News – Ultimele știri din țară și străinătate

CSM Focşani furnizează a doua surpriză a zilei în Liga Zimbrilor

CSM Focşani furnizează a doua surpriză a zilei în Liga Zimbrilor
gazduire web create web design

Miercuri a fost ziua surprizelor în Liga Zimbrilor, în etapa a 13 desfăşurată la Sfântu Gheorghe. După ce CSM Făgăraş a învins-o pe Poli Timişoara cu 25-24, a venit rândul celor de la CSM Focşani să îşi depăşească statutul în faţa handbaliştilor de la Steaua Bucureşti.

 

Steaua părea să îşi confime statutul de favorită în debutul partidei, dar după nici 10 minute moldovenii au trecut la conducere şi s-au detaşat temporar şi la 4 goluri (10-14. min. 27). La pauză s-a intrat cu 13-15 şi steliştii au venit apoi din urmă şi au egalat, 20-20 (min. 44).

A fost doar un foc de paie pentru bucureşteni, aceştia trezindu-se conduşi în doar 5-6 minute cu 5 goluri avans (21-26, min. 50). Avantaj suficient de confortabil pentru focşăneni, care au administrat bine ultimele 10 minute şi au câştigat neaşteptat, scor 26-29.

Steaua rămâne pe locul 7, dar poate fi depăşită joi de HC Buzău, care joacă cu ultima clasată CSM Reşiţa. Focşaniul avansează un loc, pe 11, profitând şi de situaţia celor de la Dunărea Călăraşi, care din cauza Covid 19 nu a jucat nici etapa aceasta.

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.