Croaţia şi Maroc furnizează a treia remiză albă la Cupa Mondială

Croaţia şi Maroc furnizează a treia remiză albă la Cupa Mondială
gazduire web create web design

Meci cu destul de puţin spectacol fotbalistic, între Maroc şi Croaţia, în primul meci al Grupei F, la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. Cele două şi-au împărţit punctele, la capătul unui meci cu puţine faze de poartă, dar cu spectacol frumos în tribune.

 

 

 
O primă fază l-a avut în prim plan pe Persic, al cărui şut de la distanţă a trecut puţin peste bară, în minutul 17. Marocul a replicat un minut mai târziu, En-Nesyri trimiţând cu capul pe lângă poartă, mingea venită din centrarea lui Ziyech.

Vlasic şi Modric ratează ultimele ocazii ale reprizei, şutul din prima fiind reţinut de portarul marocan, în timp ce căpitanul croat a trimis peste poartă din poziţie ideală. Repriza secundă are o primă fază importantă la poarta croată, când Livakovic a respins lovitura de cap a lui Mazraoui, la faza imediat premărgătoare marocanii cerând un penaly pentru henţ în careu la Lovren (min 51).

Livakovic e din nou la post, în minutul 64, când Hakimi şutează foarte puternic de la distanţă, portarul croat respingând inteligent, cu pumnii, în lateral. A fost practic ultima fază cu adevărat periculoasă a meciului, fără a lua în considerare o centrare bună a lui Modric în faţa porţii marocane, respinsă însă de un fundaş peste poartă.

Este al treilea rezultat de 0-0 de la acest campionat mondial şi al patrulea de egalitate. Al doilea meci din grupă se joacă de a ora 21.00 între Belgia şi Canada. Tot miercuri se mai dispută meciurile Germania – Japonia (ora 18.00) şi Spania – Costa Rica (ora 18.00).

 

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *