Cristina Neagu face scandal, după ce echipa CSM Bucureşti era să piardă titlul la Zalău

Cristina Neagu face scandal, după ce echipa CSM Bucureşti era să piardă titlul la Zalău
gazduire web create web design

Cristina Neagu (33 de ani) a lansat acuzaţii grave la finalul victoriei obţinute de CSM Bucureşti la Zalău, scor 26-24, rezultat care menţine lupta pentru titlu deschisă. În ultima rundă, CSM Bucureşti primeşte vizita celor de la Baia Mare, iar Rapid joacă la Râmnicu Vâlcea. Meciurile decisive sunt programate duminică, 29 mai, de la ora 15:30. Înaintea ultimei runde, Rapid are un punct avans faţă de CSM Bucureşti. O victorie este răsplătită cu 3 puncte.

 

 

 
CSM Bucureşti a fost aproape să piardă titlul în meciul de astăzi, de la Zalău.

„Tigroaicele” au fost conduse la pauză cu 15-12, dar au revenit dramatic pe final. Neagu a lansat un atac direct la adresa formaţiei conduse de Gheorghe Tadici şi la adresa arbitrilor băimăreni Alin Gherman şi Adrian Moldovan.  Interul stânga a dat de înţeles că Rapid a avut o misiune uşoară la Zalău.

„Cu noi vă daţi viaţa, cu alţii vă daţi la o parte. Şi n-ar fi asta o problemă, dacă totul ar fi fair-play. La Zalău, câştigătoarea se stabileşte dinainte. Norocul nostru că am reuşit să rezistăm, a câta oară, 7 contra 9.

Oribil, jenant, iar handbalul nu merge într-o direcţie bună. Proud of us girls (n.r. mândră de noi, fetelor)”, a scris Cristina Naegu, pe contul personal de Facebook.

Rapid, rivala la titlu a formaţiei CSM Bucureşti, a câştigat ambele meciuri direct cu HC Halău, scor 25-20 şi 26-19.

 

 

 

 

Sursa

administrator

    Related Articles

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *