gazduire web create web design

Criss şi Vlad au avut o vacanță ratată

Criss şi Vlad au avut o vacanță ratată
gazduire web create web design

Criss şi Vlad, membrii LaLa Band şi protagoniştii serialului-fenomen “Pariu cu viaţa”, difuzat de PRO TV, şi-au petrecut vacanţa de iarnă separat, deşi formează un cuplu. Acest lucru nu le-a schimbat sentimentele, ba chiar cei doi sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată.

 
Criss şi Vlad, membrii LaLa Band şi protagoniştii serialului-fenomen “Pariu cu viaţa”, difuzat de PRO TV, şi-au petrecut vacanţa de iarnă separat, deşi formează un cuplu. Acest lucru nu le-a schimbat sentimentele, ba chiar cei doi sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată.

Deși inițial Criss s-a bucurat ca va merge în America, la Miami, cu puţin timp înainte de plecare şi-a dat seama că îi va fi foarte greu să petreacă 10 zile departe de Vlad. Cât a fost în vacanţă, a vorbit aproape non-stop la telefonul cu iubitul ei şi i-a trimis poze cu delfinii, crocodilii şi toate lucrurile frumoase pe care le-a văzut. Toată familia a fost amuzată de comportamentul Cristinei, făcând chiar glume pe seama acesteia, spunând că a văzut plaja doar prin camera telefonului, în timp ce îi trimitea fotografii lui Vlad.

Vlad şi-a petrecut vacanţa în Bucureşti, numărând zilele până când Criss se va întoarce acasă. Când nu vorbea cu ea la telefon, ziua sau noaptea, pentru că erau pe fuse orare diferite, a fost la sală, s-a relaxat şi a citit o carte pe care o aveau amândoi.

Până la urmă, zilele petrecute separat au trecut, iar cei doi se iubesc chiar mai mult decât înainte de vacanţă. Singura consecinţă mai neplăcută a fost că îndrăgostiţii şi-au cheltuit toate economiile pe facturile telefonice.

La întoarcerea în ţară, adolescenta a avut parte de o surpriză pe măsură. “I-am spus lui Criss că sunt la Ploiești şi nu avem cum să ne vedem până reîncepem repetiţiile în Buftea. A fost doar o pistă falsă, ca să îmi pot pune în practică planul. Evident că eram în București şi i-am pregătit o frumoasă întâmpinare la aeroport, dar surpriza de proporții a fost alta: înainte să plec spre aeroport, am dat o fugă până la ea acasă şi i-am aranjat camera: am pus pe pat un colaj făcut din poze cu noi doi şi multe, multe flori”, a povestit Vlad.

Criss a fost foarte impresionată de gesturile romantice ale iubitului său, iar când s-au reîntâlnit, au plâns unul în braţele celuilalt minute în şir, ca şi când nu se văzuseră de 3 ani, nu doar de câteva zile. “Am fost impresionată până la lacrimi. Nu m-am aşteptat să îl văd pe Vlad la aeroport, iar atunci când am ajuns acasă am rămas mută de uimire! Camera mea nu a fost niciodată așa de frumoasă”, a mărturisit tânăra artist.

După această vacanță ratată, Criss şi Vlad şi-au promis că de acum încolo ori rămân amândoi în Bucureșţi, ori merg împreuna în vacante. Cei doi au revenit însă cu forţe proaspete, gata de filmările pentru sezonul 4 al serialului-fenomen “Pariu cu viaţa”. În plus, în mai puţin de două săptămâni, Criss şi Vlad, alături de colegii lor din LaLa Band, vor da startul celui de-al treilea turneu naţional din cariera lor muzicală, numit „LaLa Love Tour„!

Lala Band dedică acest amplu turneu îndrăgostiţilor din toată ţara: fanii trupei vor avea ocazia să petreacă sarbatorile iubirii, precum Valentine’s Day, Dragobete, 1 si 8 martie alături de idolii lor, pentru ca turneul incepe cu cateva zile inainte de Ziua Indragostitilor si va cuprinde anotimpul iubirii. Astfel, playlistul concertelor este special gândit pentru ca toti adolescentii prezenti sa simta primii fiori ai dragostei, prin intermediul muzicii. De altfel, Criss si Vlad ne-au spus ca se bucura ca, prin intermediul turneului, vor avea ocazia sa sarbatoreasca Ziua Indragostitilor nu doar o singura data, pe 14 februarie, ca oricare alt cuplu, ci in toate concertele din acest turne, dedicat iubirii. 

Evenimentul care deschide marele turneu va avea loc la Constanţa, pe 27 ianuarie, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Imediat după aceea, LaLa Band ajunge şi în Tulcea, la Sala Sporturilor, pe 28 ianuarie.

Membrii trupei LaLa Band vor fi mai aproape ca niciodată de preferaţii lor, tinerii artişti promiţând spectacole de zile mari şi în Târgovişte (1 februarie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Râmnicu Vâlcea (2 februarie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Cluj (16 februarie, Casa de Cultură a Studenţilor), Târgu Mureş (17 februarie, Palatul Culturii), Baia Mare (18 februarie, Sala Sporturilor), Satu Mare (19 februarie, Casa de Cultură a Sindicatelor), Oradea (21 februarie, Casa de Cultură), Timişoara (23 februarie, Filarmonica Banatul), Arad (24 februarie, Sala Sporturilor).

Toate spectacolele încep la ora 19:00, iar sesiunile foto cu fanii, la ora 17:00. Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacol şi online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro.

Până la super-concertele din cadrul turneului „LaLa Love Tour„, puteţi asculta aici piesa Criss & Vlad – “Cine eşti?”, inclusa pe cel mai nou album LaLa Band, „LaLa Dance – LaLa Love Stories 2”, lansat împreună cu MediaPro Music:

 

GALERIE FOTO :

 

 

VIDEO :

 

 

 

 

 

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *