gazduire web create web design

Crăciunul la Buckingham Palace şi schimbările anului 2020 pentru familia regală

Crăciunul la Buckingham Palace şi schimbările anului 2020 pentru familia regală
gazduire web create web design

Anul 2020 a venit cu schimbări mari şi în familia regală a Marii Britanii. Ducii de Sussex au decis să renunţe la calităţile de membri importanţi ai Casei Regale la începutul acestui an şi s-au mutat în Canada. Veştile bune au venit, însă, de la Fiica Prinţesei Anne, nepoata reginei, mai exact Zara Tindall, care anul acesta a anunţat că este din nou însărcinată.

 

Anul 2020 a venit cu schimbări mari şi în familia regală a Marii Britanii. Unele tradiţii au trebuit adaptate pandemiei şi, poate cel mai important eveniment al anului, Ducii de Sussex, Prinţul Harry şi soţia sa Meghan, au renunţat la titlurile regale şi s-au mutat în Canada.

Spre exemplu, din anul 2007, Ducesa de Cornwall avea tradiţia de a invit copiii de la Helen & Douglas House, pentru a împodobi bradul de Crăciun. Din cauza pandemiei, lucrurile s-au schimbat puţin anul acesta, însă, tradiţia a mers mai departe.

Ducii de Sussex au decis să renunţe la calităţile de membri importanţi ai Casei Regale la începutul acestui an şi s-au mutat în Canada. Cuplul nu a mai fost participat la niciun eveniment public legat de familia regală. Ei nu au participat nici la nunta Prinţesei Beatrice, nepoata Reginei Elisabetha a II-a.

Veştile bune au venit, însă, de la Fiica Prinţesei Anne, nepoata reginei, mai exact Zara Tindall, care anul acesta a anunţat că este din nou însărcinată, urmând să devină mamă a treia oară.

 

 

 

Sursa

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *