gazduire web create web design

Cornel Ilie in juriul competitiei globale Hard Rock Rising

Cornel Ilie in juriul competitiei globale Hard Rock Rising
gazduire web create web design

Hard Rock Rising este o competitie globala initiata de Hard Rock Café pornita in cautarea celei mai talentate trupe din lume.

 

 

Hard Rock Rising este o competitie globala initiata de Hard Rock Café pornita in cautarea celei mai talentate trupe din lume. Desfasurata sub sloganul “Rock Local, Win Global”, finala nationala se va desfasura anul acesta pe 1 iunie la Hard Rock Café din Bucuresti, in fata unui juriu din care face parte si liderul trupei VUNK, Cornel ILIE.

 Pe 1 iunie incepand cu 21:30 iubitorii muzicii live sunt aşteptaţi la Hard Rock Cafe pentru a asista la finala naţională a concursului Hard Rock Rising! Cei patru finalişti ce s-au bucurat de cel mai mare număr de voturi online şi de aprecierea echipei Hard Rock Cafe sunt: Ava, Fameless, Fine Gentlemen şi Drive. Intrarea este libera.

Cornel ILIE, membru in juriul importantei competitii, spune: “Cred ca rock-ul din Romania este in crestere si ca popularitate si ca volum de artisti sau trupe care aleg sa se exprime prin genul acesta de muzica. Imi doresc foarte mult ca rock-ul sa devina muzica cea mai ascultata din Romania, dar pentru asta este nevoie si de multa incredere acordata trupelor care vor sa apara, care vor sa confirme, care nu se multumesc cu putin. Sunt bucuros sa fac parte din juriul ce va alege trupa cu sanse sa faca un pas urias spre piata rock internationala.

Sper ca miercuri sa fie clubul plin de oameni pasionati de rock, pentru ca schimbul de energie dintre trupa si public este cel mai valoros castig pentru un concert sau un concurs.”

Finalistele selectiei din Romania, luptă pentru şansa de a intra în finala internatională a competiţiei Hard Rock Rising. În cadrul unui show live, artiştii vor putea să impresioneze, cu piese din repertoriul propriu, juriul format din: Cornel Ilie (Vunk), Dan Iliescu (Timpuri Noi), Alin Dincă (Trooper), Iulian Udrea (producător şi compozitor) şi Claudiu Cîrţînă (Rock FM).

Ajuns la a şasea ediţie, Hard Rock Rising este un concurs mondial de talente ce îşi propune să ofere artiştilor din întreaga lume şansa de a se afirma pe plan internaţional.

Marele câştigător al competiţiei mondiale va primi 50.000 de dolari, difuzarea videoclipului în toate restaurantele Hard Rock Cafe din lume şi o excursie cu toate cheltuielile incluse pentru a cânta la Hard Rock Hotel Ibiza, în septembrie 2016.

 

GALERIE FOTO :

 

 

 

 

administrator

    Articole Similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *